Google+

Zwangerschap Basics Tops

zaterdag, december 12, 2015 - 00:00

Maker:

Outfitcategorie: 
Outfit Subcategorie: 
Geslacht: 

Een tijdje geleden heb ik aangekondigd dat ik in verwachting ben. En wat toevallig, mijn Sim dus ook! Nu vind ik het super dat zwangere Sims eigenlijk alles kunnen dragen dat niet-zwangere Sims kunnen dragen. Maar sommige (nou ja, best wel veel) van de outfits zijn gewoon niet echt geschikt voor zwangere Sims. Het ziet er dan gewoon raar uit, toch?

Dus ik vond dat ik wel wat zwangerschapstops kon maken voor mijn Sims. Een aantal hiervan zijn zelfs gebaseerd op kleding die ik in het echt ook draag. En voor bij de tops, heb ik besloten om ook bijpassende pyjamabroeken te maken. Zowel de tops als de broeken zijn beschikbaar als Alledaagse kleding, en als Nachtkleding. De tops zien er trouwens ook super uit op een spijkerbroek.

Natuurlijk kan deze kleding ook gedragen worden door tieners en ouderen. En het is niet per se zwangerschapskleding, dus je Sim kan het ook dragen als ze niet zwanger is. Maar ik heb het gemaakt met de zwangere Sim in gedachte.

Er zitten 5 tops in dit bestand.

Je kunt de bijpassende broeken hier downloaden!

Om deze in je spel te krijgen, download het ZIP bestand en pak het uit in de Documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Mods map.

Als je deze gebruikt, zie ik graag screenshots ervan! Je mag je plaatjes altijd met me delen op Twitter, Facebook, Tumblr, and Instagram!

Mastodon - Mastodon