Google+

Zonnig Art Deco Huis

zondag, januari 5, 2014 - 19:22

Maker:

Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
3
Badkamers: 
2
Prijs (ongemeubileerd): 
§40,919
Prijs (gemeubileerd): 
§62,429

Weer een Art Deco huis! Deze is lekker zonnig met geel, mint, en roze! Het ziet er in alle seizoenen leuk uit. Maar ik vind het er vooral prachtig uitzien in de sneeuw. En ook tijdens zonsondergang. Het is zo mooi!

Het is een klein huisje, op een klein kavel. Ik heb het huis een beetje aangepast. Het was eerst anders, maar er was nog geen oprit aanwezig. En hoe moeten mijn Simmetjes dan aan hun toekomstige auto werken?

Zoals je kunt zien, heb je Roaring Heights nodig, maar ik denk ook de Boulevard. Ik heb zeker weten voorwerpen uit Roaring Heights gebruikt. En waarschijnlijk ook van de Boulevard locatie. Zonder deze voorwerpen werkt het huis niet.

Beneden kom je direct in de kantoorruimte binnen. Aan de linkerzijde is de keuken met eetgedeelte, en een trap naar boven. Achterin is de woonkamer. In de woonkamer is ook nog een klein badkamertje met toilet. Vanuit de woonkamer kun je naar buiten. Buiten heb ik een speelse vloer gecreëerd. En ik heb een kleine kas gemaakt. Je kunt die ruimte gebruiken voor planten of wat je maar wilt.

Boven is er een kleine badkamer aanwezig, een grote slaapkamer voor een koppel, een grote slaapkamer voor een Sim (kind of tiener), en als laatste nog een babykamer. Er is daar nu roze behang, maar dat kun je gemakkelijk veranderen in iets anders als je het roze niet leuk vind! De overloop en de babykamer hebben allebei toegang tot balkonnetjes!

Advertentie

Mastodon - Mastodon