Google+

Wat is er, Rosie?

woensdag, maart 22, 2017 - 19:23
wedding announcement Wouter (ChEeTaH) & Rosana Freezer Bunny plumbobs

Oh jeetje waar te beginnen haha! Er zijn drie belangrijke dingen die nu spelen. Een daarvan is heel positief, de andere dingen niet zo heel erg.

Dit is de liefde van mijn leven. ChEeTaH (webmaster van The Sims Zone), die ik in De Sims community heb leren kennen. We hebben twee "Sims" baby's (Seth en Quinn), en nu gaan we eindelijk trouwen.

Dit is mijn trouwplanner. Ik maak geen grapje hoor!

Voor de mensen die het gemist hebben (neem ik je niet kwalijk, ik kan zelf maar amper bijhouden wat iedereen in de community aan het doen is) ik ga over minder dan 2 maanden trouwen! Dus ik hoop dat je wel snapt dat ik nogal wat stress en paniek in mijn leven heb op het moment. Ik heb me er eerlijk gezegd niet mee beziggehouden tot dit jaar. Ik had niet gedacht dat ik zo'n stresskip zou zijn op dit gebied. Ik had niet per se verwacht dat er zoveel gepland moest worden. Maar het is zeker tijdrovend. En dat is wel iets dat me al een hele tijd bezighoud. Buiten het gewone gezinsleven natuurlijk. De jongens doen het trouwens prima. En mijn kleine Quinn is vorige maand 1 geworden..

Mijn shops Retro Hugs en Rosana Kooymans zijn nog steeds open, maar ze staan even in de wacht. Ik heb niet zoveel bestellingen gehad de laatste tijd, en vanwege alle drukte in mijn leven heb ik niet veel tijd gehad om nieuwe dingen aan de shops toe te voegen. Ik ga daarmee verder als ik weer tijd heb haha.

Qua gezondheid heb ik het best moeilijk de laatste tijd. Ik ben nu al zo'n 5 of 6 keer ziek geweest deze winter. En iedere keer als ik denk dat ik er weer bovenop ben, word ik weer opnieuw ziek. Ik weet niet zo goed wat ik eraan moet doen, buiten gewoon maar uitzieken.

Dan is er nog het slechte nieuws. Je dacht waarschijnlijk dat mijn gezondheid het slechte nieuws was he? Haha. Ja dat is natuurlijk ook niet echt goed nieuws, maar ik hoop dat mijn gezondheid wel weer beter wordt. Maar het volgende, ja ik ben bang dat daar niets meer aan te doen is: Mijn computer is toe aan vervanging. Dit is geen zielig verhaaltje waarbij ik een fundraiser ben gestart ofzo. Maar het punt is wel, ik doe alles met mijn computer. Mijn computer is niet alleen voor het gamen. Het is niet gewoon om mijn e-mail mee te checken en leuke kattenvideo's mee te kijken op YouTube. Nee, dit is voornamelijk mijn werkcomputer. En zonder mijn computer kan ik mijn werk niet doen. Ik kan niets ontwerpen. Ik kan niet coderen. Ik kan nu niets. Dus ik hoef vast niet uit te leggen dat ik nu niet aan SNW kan werken. En ik heb er zo de pest in! Ik heb nu al zoveel gezeik gehad met dit ding. Het is echt gewoon een tikkende tijdbom. Ik kan het niet echt meer gebruiken zonder het risico werk kwijt te raken. De computer laten repareren kost teveel omdat de computer al best wel oud is. Veel onderdelen zijn toe aan vervanging. De enige redelijke optie is om de hele computer te vervangen. Dat is een heleboel geld en dat heb ik nu gewoonweg niet. Dus ik ben er zeker wel over aan het piekeren. Ik wil geen medelijden ofzo. Maar ik vond het wel nodig om jullie te laten weten dat ik jullie niet ben vergeten. Ik ben De Sims niet beu ofzo. Sterker nog. Ik zie allerlei pakketten uitkomen en ik weet niet eens zeker of ik ze kan gaan spelen. Ik kan ze waarschijnlijk overdag wel spelen op de computer van mijn verloofde. Maar dat is nogal omslachtig. En daarbij heeft hij zijn eigen computer ook nodig. Dus ja, ik weet niet zo goed wat ik hier nu mee aan moet.

Weet wel dat ik gewoon terugkom hoor. Het liefst zo snel mogelijk!

Mijn computer is aan het sterven en er is niets wat ik eraan kan doen.

Vanwege alle problemen die ik met de computer heb, is er gewoon geen mogelijkheid voor mij om iets te organiseren rondom de 13e verjaardag van SNW, dat is over 2 dagen. Dat zuigt echt, maar ik weet ook dat ik er niet zo over in moet zitten. Ik denk dat de meeste mensen het niet eens doorhebben haha. Maar ik had zelf graag een verjaardagsvideo of custom content ervoor gemaakt, of allebei. Misschien dat ik iets kan uploaden wat ik al eerder heb gemaakt. Ik moet dan alleen nog screenshots ervan maken en het op de site zien te krijgen. Misschien.

Intussen probeer ik te genieten van al het gedoe om het trouwen heen, gevolgd door onze huwelijksreis (San Francisco, ik kom er weer aan hoor!) en ik hoop dat mijn computer spoedig vervangen kan worden!

En hoewel ik me momenteel een beetje verwijderd voel van de Sims community door alle computerproblemen, zal mijn bruiloft wel *veel* gasten hebben die we kennen dankzij De Sims community. We hebben zelfs Sims vrienden die vanuit onder andere Canada en Italie komen, en dat zorgt wel voor een lach op m'n gezicht. Ik ben daar echt blij mee en ik ben er ook trots op. Als De Sims er niet was geweest dan zou dit nu allemaal niet gebeuren haha!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen dit te lezen!

Knuffels!

Advertentie