Google+

Visionboard 2014

maandag, februari 3, 2014 - 13:35

We zitten alweer in de maand februari van 2014. Wat gaat de tijd toch snel zeg. Via de blog: Teskuh.nl kwam ik en leuk filmpje tegen over het maken van een vison board. 

Nu heb ik het dit jaar erg rustig en leek het me leuk om ook zo'n bord voor mijzelf te maken. 
Een visonboard zijn allemaal plaatjes bij elkaar geplakt die voor jou iets kunnen betekeken. Doelen die je wilt halen dat jaar of gewoon omdat je de plaatjes mooi vind. Voor mij werkt het als een herinnering aan wat ik graag wil. 

 

Ik zal jullie die van mij gaan beschrijven. 

Allereerst staan mijn 4 katten er op. Dit omdat ik het heerlijk vind om thuis te komen en ze mij dan begroeten. Of even lekker met ze kan knuffelen. Ze zijn er altijd en ook altijd blij om je weer te zien. 

Spaarpot: Doordat ik plotseling nog een jaar langer moet studeren ga ik volgend schooljaar financieel flink achteruit. Daardoor wil ik nu alvast veel sparen voor als ik klaar ben met de opleiding. 

Dolfijnen: Ik wil heel graag nog een keer in mijn leven met dolfijnen zwemmen dat lijkt me zo mooi. 

Kaarsen: Ik ben dol op geurkaarsen en waxmelts en meer gezelligheid in mijn kamer. De kaarsen staan voor decoratie en gezelligheid.

Boeken: Ik ben een boekenworm en wil weer meer boeken gaan lezen. 

Londen: Ik wil hier nog heel graag een weekend heen 

Plumbob: De sims is een deel van mijn leven geworden. Een soort van uit de hand gelopen hobby. Het helpt me er aan herinneren hoe leuk ik het vind en natuurlijk mijn youtube kanaal waar ik elke week een filmpje post. 

Mijn Taekwondoband: Staat voor meer trainen in 2014. OMdat ik dit te erg gemist heb. 

Just do it: Doe het gewoon en plaatje om mij er aan te herinneren dat ik het gewoon moet doen. 

Move  your body and free youre soal: Ik ben van me zelf een harde werker en wil alles doen. Ik zoek een manier waarop ik soms wat meer inerlijke rust krijg en mezelf ook beter kan ontspannen. Daarom probeer ik nu 8 weken kinderyoga en ben erg benieuwd of dit een positief effect kan hebben. 

Were there is a will there's a way: Deze qoute staat voor mijn leven. Ik ben echt van mening dat als je het wil je het kan. Het moet me helpen om de laatste lootjes van mijn opleiding te halen. 

Stay Positive: Ik ben iemand die van nature snel negatieve gedachten heeft. Ik wil meer positiviteit in mijn leven en deze qoute helpt me er aan herinneren. 

En zo staan er nog meer qoutes die zeggen leef vandaag herinner gisteren en hoop voor morgen. 

Fruit: Omdat ik een gezonder en fitter leven wil lijden. Weer meer bewegen en gezonder eten. Ik ben echt een snoepkont en wil proberen om elke dag een stuk fruit te eten. 

 

Dit was mijn visionboard. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat er bij mij allemaal op staat. 

Wil je zelf een visionboard maken? Je hebt maar een paar dingen nodig om er zelf één te maken. 

Benodigheden:
Een Fotolijst
Plaatjes ( internet, tijdschrijfen)
lijm ( pritstift werkt fijn)
 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat er op mijn visionboard staat en heb je er zelf ook 1. Ben ik benieuwd naar die van jou. 

 

Liefs Marii 

Advertentie