Google+

Mii Myself and I

vrijdag, januari 10, 2014 - 20:17

Het is al weer 10 Januari wat betekend dat ik wel geteld 10 dagen teamlid ben bij SNW. 

Ik dacht dat het daarom wel goed was om mezelf voor te stellen aan de mensen die mij nog niet kennen. 
Sommigen zullen mij misschien kennen als ByMarii90. Dit is mijn youtube kanaal waar ik vooral lets play's speel met de sims. Ook heb ik een blog waar ik nu minder actief op ben. 

Hier op mijn blog zullen jullie zo nu en dan wat stukjes van mij vinden. Dit kan over van alles gaan. Livestyle, dingen die mij bezig houden in het leven, sims en noem maar op. 

Na dit stukje tekst zullen jullie nu wel denken wie is ze nou eindelijk. Dus ik zal nu wat meer over mijzelf gaan vertellen. 

 

Ik ben dus Marii, 23 jaar en ik woon in het hoge noorden van Nederland. Doordeweeks studeer ik en werk ik elk weekend in een zwembad waar ik met veel plezier zwemles geef. 
Daarnaast sport ik graag. Ik doe al heel wat jaar aan Taekwondo ( vechtsport) waarin ik nu 2e dann heb. Daarnaast mag ik graag zwemmen. Laten we zeggen dat er weinig sporten zijn die ik niet leuk vind. 
Ik luister graag naar muziek en heb spotify of 3fm altijd aan staan. Op dit moment luister ik veel naar John Mayer en Jacqueline Govaert. Verder houd ik van alle muziek behalve Nederlands talig of klassiek. 

Gamen is iets wat er langzaam is ingeslopen. Al vanaf mijn 10e had mijn vader een computer  met van die floppy schijven. Hij had allemaal spelletjes en mijn broertje en ik speelden elk weekend een paar. 
Op mijn 12 kwam ik in aanraking met de sims en sinds dien speel ik dat nog steeds. dat is nu zo'n 11 jaar. Het leuke aan sims vind ik dat je alles kan doen wat je wil. Je kan lekker gaan bouwen of je speelt het leven zoals jij dat altijd al had gewild. 
Ik zelf ben een echte speler. Bouwen daar ben ik wat minder goed in. 
De Berry Sweet sims vind ik de leukste sims omdat het zo lekker kleurrijk en vrolijk is. Misschien kennen jullie de Razzleberry's nog? Je kunt ze vinden bij de verhalen hier op SNW. 

Naast het gamen zelf vind ik het leuk om aan anderen te laten zien hoe het spel in zijn werk gaat en wat je bij welke uitbreiding allemaal kunt doen. Hierdoor ben ik Lets Plays op mijn Youtube Kanaal gaan plaatsen. Tot op de dag van vandaag worden mijn filmpjes onwijs veel gekeken. Iets wat ik nooit had gedacht toen ik hier aan begon. 

 

Op SNW hoop ik lekker bezig te kunnen gaan met mijn passie voor de sims. Want ja zonder ze kan ik niet. Ik heb dan ook veel zin in de sims 4 en ben benieuwd wat ons te wachten staat. Zo eerst genoeg over mij. 

Heb je nog vragen? Je mag ze gerust stellen in een reactie. 

 

Liefs Marii

Site Reacties

Michelaar (niet gecontroleerd)

ik heb nog een tip: Zorg dat je rustig blijft en als er iets te veel van je gevraagd wordt dan zou ik het zeggen Happy Ik hoop trouwens ook op een leuke tijd als teamlid van SNW

Rosana
afbeelding van Rosana

Leuk stukje Marii! :D

Marii
afbeelding van Marii

Bedankt Beide :D

Advertentie