Google+

Nooboo!

woensdag, december 2, 2015 - 16:36

Ik ben het afgelopen jaar erg inactief geweest. En als je mij volgt en mijn persoonlijke blog leest, dan ben je waarschijnlijk ook wel op de hoogte van een aantal dingen waar ik mee zit. Om het even in een paar woorden samen te vatten; depressie, angsten, en ik ben recentelijk (eindelijk!) gediagnosticeerd met autisme. Nu ga ik niet heel gedetailleerd daarover schrijven in dit bericht. Als je er meer over wilt weten, kun je altijd mijn persoonlijke blog volgen.

Maar nu het goede nieuws. Het gaat inmiddels een stuk beter. Zeker sinds ik dus de diagnose autisme heb gekregen, heb ik het gevoel dat ik mijn leven beter onder controle heb. Ik volg momenteel een autismecursus, waar ik meer over mezelf leer, en ook leer hoe ik met alledaagse dingen kan dealen, dingen die voor anderen heel normaal zijn, maar uitdagend voor mij. Het is iets dat me wel aardig bezig houdt. Maar ik heb er tegelijkertijd ook meer rust door in m'n hoofd.

Ik ben langzaam aan weer bezig met het spel. Ik heb het afgelopen jaar aardig wat custom content gemaakt, maar door m'n privéleven ben ik er niet echt aan toegekomen om dit te uploaden. Je zult de komende tijd dus merken dat ik actiever ben. En dat de downloads langzaam maar zeker op de site zullen verschijnen!

En als laatste, als je het nog niet had gelezen op mijn blog, of als je het gemist hebt op social media (Facebook, Twitter, Instagram), ik ben in verwachting! We zijn erg trots op onze eerste zoon (de eerste Sims baby zoals velen hem noemden haha), geboren in 2007. En komend jaar, breiden we ons gezin uit met nog een baby. Tijdens het schrijven van deze blog ben ik precies 27 weken zwanger. Ik ben nerveus, maar ik kijk er ook erg naar uit. Ik kan niet wachten om onze nieuwe nooboo te ontmoeten. ^^

Een nieuwe baby zal uiteraard veel veranderen in mijn leven. Ik zal mijn schema moeten aanpassen aan mijn werkleven en privéleven, maar dat houdt ook in dat ik niet altijd kan voorspellen wat er gaat gebeuren op SNW. Ik blijf wel altijd nieuwe dingen maken hoor, dus daarover geen zorgen. Happy

Advertentie

Mastodon - Mastodon