Google+

Hoofdstuk 2

Daar is'ie dan! Dit is Theodor, die Jade online ontmoet heeft. Ze hebben afgesproken bij het zomerfeest, en hier staat hij voor haar, in levende lijve (en in een prachtige pose).

Ze hadden een hele leuke tijd samen. Theodor won dan misschien deze wedstrijd, maar Jade kon er ook wat van.

Een baan in de wetenschap was niets voor Jade. Ze was zo gestresst dat ze besloot om haar baan op te geven. Maar ja, er moest wel brood op de plank komen. Een baan in de journalistiek verdient misschien iets minder, maar het is wel veel leuker.

Er was zelfs na het werk nog tijd om verder te schrijven aan haar eerste boek. Het is een roman met de titel 'de reis van de Macaronipenguin'.

En uh.. Wat is dit? Als ze Theodor de volgende dag uitnodigd, laten ze beiden zien wat ze voor elkaar voelen. En ja, dat eindigde in dit...

... Maar dit kwam vast onverwachts voor Theodor! Jade wist dat ze deze beslissing misschien wat te snel had genomen,

maar toen hij volmondig ja zei was er geen twijfel meer mogelijk.

Zo gezegd, zo gedaan. De volgende avond gaven ze een feestje en trouwden omringd door hun beste vrienden.

Maar wat is dit? Theodor had gezegd dat hij single was, maar hij heeft nooit gezegd dat hij een kind heeft... Pamela kwam dus 'gezellig' in onze woonboot wonen. Wat een goed begin van dit huwelijk...

Ook hier heb ik een klein beetje vals gespeeld. Je mag sims niet ouder laten worden met de taart voordat het berichtje dat ze bijna jarig zijn voorbij komt. Aangezien Pamela niet Jade's eigen kind was en ik haar niet in huis wilde heb ik haar jongvolwassen gemaakt en er op uit gestuurd om een man te vinden. Zodra ze de ware heeft gevonden, trouwt ze en gaat uit huis.

Zou Theodor nog meer geheimen hebben? En omdat dit natuurlijk de 10-generatiechallenge is, is de eerste generatie al in zicht?

Reacties

Marii
afbeelding van Marii

Leuk hoor

Michelaar
afbeelding van Michelaar

heel leuk verhaal!

Claartje Vancra... (niet gecontroleerd)

Wanneer komt het volgende deel??
Heel leuk

Reactie toevoegen

Advertentie

Over xojoya

Hoe gebruik je Verhalen?

Welkom in onze Verhalensectie!

Iedereen met een account mag verhalen uploaden! Het enige wat je daarvoor moet doen is een Verhaal Creëeren. Als je dat hebt gedaan, kun je een Hoofdstuk Creëeren en dan kun je jouw bestanden gaan uploaden! Jouw verhalen en hoofdstukken verschijnen ook op je Account pagina. En wist je dat mensen ook reacties kunnen achterlaten op jouw verhalen?

De richtlijnen zijn simpel:

  • De limiet is 5 updates per dag..
  • Houdt de verhalen leesbaar voor alle leeftijden.
  • Wees vriendelijk als je een reactie achterlaat.

We behouden het recht om je verhalen, hoofdstukken en reacties te verwijderen als we dat nodig achten. De verhalen staan onder toezicht van moderators.