Google+

Nieuwsarchief - 19 juni, 2012

Het leek mij wel fijn om de chat hier te hebben!!

SimCity Social

The Critically-Acclaimed Simulation Franchise That Launched The City-Building Genre Stakes Claim On Facebook

Topmerken zijn aanwezig op het grootste Europese game-evenement van het jaar

SCHIPHOL-RIJK, 15 juni 2012 – Electronic Arts (NASDAQ:EA) heeft dit jaar weer wat in petto voor gamers uit de hele wereld op Gamescom 2012, de beurs die in augustus in Keulen wordt georganiseerd. Hier worden de nieuwste platformtitels bekendgemaakt voor alle genres, zoals first-person shooter, actie, sport, simulatie en casual. EA onthult nieuwe content en diensten van de populairste franchises, waaronder FIFA 13, Medal of Honor™ Warfighter, Need for Speed™ Most Wanted, Crysis® 3 en SimCity™.

Waarom staat er iets persoonlijks op de hoofdpagina? Nou, sommigen van jullie kennen mij, sommigen van jullie niet. Een aantal van jullie weet waarom het hier zo stil is, maar anderen wellicht niet. Ik ga hier niet een heel lang stuk schrijven, maar ik wil wel even vertellen waarom SNW de laatste tijd zo op een laag pitje heeft gestaan.

De Sims Studio heeft een nieuwe wereld voor De Sims 3 aangekondigd:

We zijn zo blij en trots om onze aankomende wereld aan te kondigen, Lucky Palms! Deze wereld is een van onze favorieten en als je even blijft hangen dan zullen we je laten zien waarom we er zo dol op zijn!

Advertentie

Nieuwsarchief

Mastodon - Mastodon